Menscykeln

Anna håller workshops och föreläsningar om menscykeln. Hon går igenom cykelns 4 olika faser, dess olika superkrafter och utmaningar. Hur cykeln kan tas tillvara på för en djupare kontakt med oss själva, en djupare förståelse för vår cykliska natur som kvinnor, och cykelns intelligens. Under workshops varvas detta med reflektionsövningar och inslag av meditation.

Cycle awareness

Anna är först i Sverige med att vara utbildad av Red School.
Processed with VSCO with f2 presetMan kan beskriva Cycle Awareness som kvinnans grundläggande mindfulness-övning. Där vi finner närvaro med oss själva precis som vi är i ögonblicket, och hur det hela tiden förändras från dag till dag. Tillslut kan vi komma att se mönster, som upprepas månad efter månad. Vi lär på så sätt känna oss själva på ett djupare plan, och lär oss att ta vara på de krafter och utmaningar som dyker upp genom cykeln.

Om du har gått igenom klimakteriet och inte längre har en cykel kan det ändå vara värdefullt att bli påmind och i efterhand integrera kunskapen och upplevelsen av din tidigare cykel, eller kanske välja att följa månens cykel som din egen. Och ta vara på de unika krafter som finns där du är i din livscykel.

För aktuella workshops se: Kalender (klick!)

Podd

Lyssna på Lyckoreceptets podd, där Anna blir intervjuad om menscykeln: på spotify, klicka här!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close